Vi söker en riv- och saneringstekniker till Nyköping

Stharebolagens kontor i Nyköping behöver utökas med fler duktiga manliga och kvinnliga medarbetare. Just nu är vi på jakt efter en riv och saneringstekniker som kan jobba med alla typer av saneringsuppdrag. Lättare rivning, pcb- och asbestsanering, sanering av vattenskador/fuktskador i fastigheter, klottersanering, avloppssanering, socialsanering och brandsanering.

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete. Du ska vara ansvarstagande och självgående, energisk, noggrann, omsorgsfull och ha datavana. Du ska även ha goda språkkunskaper i svenska, såväl muntligt som skriftligt. B-körkort är ett krav. Du blir vårt ansikte utåt och måste vara representativ, positiv och utåtriktad. Det är ett plus om du redan har asbest och PCB utbildning, dock inget krav.

Läs mer i vår annons – Riv och saneringstekniker sökes i Nyköping (pdf)

Är du intresserad?
Skicka dina ansökningshandlingar bestående av personligt brev och CV via mail till: peter.ludwigsson@stahrebolaget.se. Peter svarar naturligtvis även på eventuella funderingar om den aktuella tjänsten eller på frågor om hur det är att jobba på Stahrebolagen.

Vi ser fram emot din ansökan!