top of page

FUKTTEKNIKER TILL NYKÖPING

20171101_083550.jpg

Nu utökar vi teamet på Stahrebolaget i Nyköping med ytterligare en duktig medarbetare på fuktsidan. Vi söker därför en självständig och driven fukttekniker till en omväxlande och utvecklande tjänst hos oss.


Arbetsuppgifter
Som fukttekniker hjälper du våra kunder att besiktiga och hantera fuktskador samt att arbeta förebyggande. Du kommer att arbeta brett med alla förekommande arbetsuppgifter inom fuktbesiktning, avfuktning, åtgärder i samband med vattenskador och utredningar relaterade till fuktproblem. I det dagliga arbetet kommer du att ansvara för tidsplanering, projekt- och för den löpande kundrelationen. För rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter.


Kvalifikationer

Vi söker dig som:
• Kan arbeta under eget ansvar och upprätthålla ordning och reda
• Har erfarenhet av byggnationer och konstruktioner
• Har god datavana
• Har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift
• Har B-körkort (krav)
• Utbildning inom fuktteknik, utrednings-/ provtagningsmetodik är meriterande
• Erfarenhet från byggsektorn ses som meriterande


Tidigare erfarenhet av arbete med fuktåtgärder är meriterande men inte ett krav, att du är händig och har erfarenhet av arbete från byggbranschen eller liknande ser vi dock som en förutsättning. Vi erbjuder både internutbildning och externa kurser för rätt person med förutsättningar och egen vilja att utvecklas. För att trivas hos oss tror vi att du är engagerad, effektiv och flexibel. Vi tror också att du är en problemlösare som strävar efter att hålla en hög kvalité på ditt arbete.

Hos oss får du mycket eget ansvar samtidigt som du samarbetar med kompetenta och prestigelösa kollegor. Vi eftersträvar en öppen företagskultur som uppmuntrar engagemang, initiativ och delaktighet. Som arbetsgivare är vår ambition att vara en attraktiv arbetsplats med engagerade medarbetare som trivs och utvecklas hos oss.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Hallgren via e-post: magnus.hallgren@stahrebolaget.se  


Är du intresserad?


Du ansöker genom att skicka in ansökningshandlingar bestående av personligt brev och CV till Magnus.hallgren@stahrebolaget.se


Start: Enligt ök och med hänsyn till uppsägningstid


Omfattning: Heltid, tillsvidare


Vi strävar efter jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Välkommen med din ansökan!

Fukttekniker: Om
bottom of page