top of page

ASBEST/RIVNINGSTEKNIKER

DSC_3402_edited.jpg

i söker dig med tidigare erfarenhet av asbestsanering och/eller rivning och som trivs i ett omväxlande och fysiskt arbete där du får arbeta brett med värderäddande insatser och byggnadsberedning.  


Arbetsuppgifter 
Som asbestsanerare/ rivningstekniker arbetar du i olika typer av uppdrag inom rivning och asbestsanering efter brand- och fuktskador eller vid ombyggnation. Andra typer av saneringsarbeten förekommer också, t ex sanering av mögel, lukt, sot, PCB mm. Vi erbjuder ett varierande arbete där du får möjlighet att göra verklig skillnad för våra kunder som innefattar företag, industri och privathushåll. Du arbetar främst ute i fält hos kund eller hos kundens kund. 


Kvalifikationer 


Vi söker dig som: 
• Har tidigare erfarenhet av asbestsanering, PCB-sanering och/eller rivning  
• Kan arbeta under eget ansvar och har god samarbetsförmåga 
• Kan uttrycka dig obehindrat på svenska i både tal och skrift 
• Är mångsidig och arbetsvillig 
• Har god fysik då arbetet kan vara ansträngande 
• Har B-körkort  

Utbildning, erfarenhet och tjänstbarhetsintyg för asbestsanering är starkt meriterande, att du är händig och har erfarenhet av fysiskt arbete inom närliggande verksamhet ser vi som en förutsättning. Vi lägger även stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som har positiv energi, är driven och har viljan att utvecklas med oss. Du är även ansvarstagande och ordningsam och kan upprätthålla en hög servicenivå i alla lägen gentemot våra uppdragsgivare och skadedrabbade. 

Vi eftersträvar en öppen företagskultur som uppmuntrar engagemang, initiativ och delaktighet. Som arbetsgivare är vår ambition att vara en attraktiv arbetsplats med engagerade medarbetare som trivs och utvecklas hos oss. 

För mer information om tjänsterna är du välkommen att kontakta Peter Ludwigsson via e-post: peter.ludwigsson@stahrebolaget.se

Är du intresserad? 
Du ansöker genom att skicka in ansökningshandlingar info@stahrebolaget.se  

Sista ansökningsdatum: Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas tidigare. 


Start: Enligt ök  


Omfattning: Heltid, tillsvidare. Vi tillämpar provanställning.  


Vi strävar efter jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Välkommen med din ansökan! 


Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.

Asbest rivning annons: Om
bottom of page